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材料 Ingredients
小松菜・・・・・・150g
しめじ・・・・・・100g
透明醤油でつくっただし醤油・・・・・大さじ1(18g)
かつお節・・・・・適量
Komatsuna-150g
Shimeji mushrooms-100g
Dashi clear soy sauce-1tbsp (18g)
Bonito flakes-as needed
作り方 Preparation
Step ①
鍋に湯を沸かし、小松菜、しめじをゆでる。小松菜は冷水にくぐらせて水気を絞り、適当な大きさに切る。しめじは水切りをしておく。
Step ②
ボールに①と透明醤油でつくっただし醤油を入れて和える。
Step ③
器に盛り、かつお節を上からかければ完成
1) Boil water in a pot and cook komatsuna and shimeji mushrooms. Dip the komatsuna in cold water, squeeze out the water, and cut into pieces. Drain the shimeji mushrooms. 2) In a bowl, mix ① with dashi soy sauce made from clear soy sauce. 3)Serve in a bowl and sprinkle bonito flakes on top to complete the dish.
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