top of page

だし醤油の浅漬け/Lightly Pickled Vegetables

Serves:

2人前:2 servings

products:

透明醤油でつくっただし醤油/Clear dashi soy sauce

材料 Ingredients

  • きゅうり・・・・・1本 

  • キャベツ・・・・・・1枚 

  • 透明醤油でつくっただし醤油・・・・・・大さじ2(36g)


  • Komatsuna-150g

  • Shimeji mushrooms-100g

  • Dashi clear soy sauce-1tbsp (18g)

  • Bonito flakes-as needed

作り方 Preparation

Step ①

きゅうりとキャベツは食べやすい大きさに切る 


Step ②

ビニール袋に①と透明醤油でつくっただししょうゆを入れ冷蔵庫で1時間ほどおいたら完成。


Step

袋からだしてお皿に盛りつけてください。


1) Cut cucumber and cabbage into bite-size pieces.

2) Put ① and dashi soy sauce made from clear soy sauce in a plastic bag and refrigerate for 1 hour.

3)Remove from the bag and serve on a plate.

bottom of page