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材料 Ingredients
ご飯・・・・・・2杯分
鯛の刺身・・・・・・100g
【A】
すりごま・・・・・大さじ1(8g)
透明醤油・・・・・大さじ1.5(27g)
酒・・・・・大さじ1(15g)
みりん・・・・・小さじ2(12g)
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透明醤油でつくっただし醤油・・・・50ml
お湯・・・・・250ml
Rice-2cups (300g)
Sea bream sashimi-100g
【A】
ground sesame-1tbsp (8g)
Clear soy sauce-1.5 tbsp (27g)
Sake-1tbsp (15g)
Mirin-2tsps (12g)
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Dashi clear soy sauce- 50ml
Hot water-250ml
作り方 Preparation
Step ①
ボウルにAを入れて鯛を加えて1時間ほど漬ける。だし醤油はお湯で薄めておく。
Step ②
茶碗にご飯をよそい、①の鯛をのせて薄めただし醤油をかける。
お好みでねぎ、のり、わさびなどの薬味をのせれば完成
1) Put A in a bowl, add sea bream and marinate for 1 hour. Dilute the dashi soy sauce with hot water.
2)Put rice in a bowl, top with the sea bream and pour the diluted dashi soy sauce over the rice. Top with scallions, nori, wasabi and other condiments as desired.
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