top of page
材料 Ingredients
●牛肉………200g
●にんじん……130g
●ジャガイモ……500g
●玉ねぎ……120g
●糸こんにゃく……100g
●煎り酒……200cc
●水……600cc
●砂糖……小さじ4
●Beef…200g
●Carrots…130g
●Potatoes…500g
●Onions…120g
●Ito konnyaku…100g
●Irizake…200cc
●Water…600cc
●Sugar…4 teaspoons
作り方 Preparation
Step ①
牛肉は適当な大きさに切り、にんじん、じゃがいもは乱切り、玉ねぎはくし切りにする。
Step ②
鍋に油を熱し、①を炒めて煎り酒、水、砂糖、糸こんにゃくを入れて煮込む。
Step ③
具材に火が通ったら完成。
煎り酒:水=1:3
◎さっぱりした肉じゃがになります。
1) Cut beef into appropriate size, cut carrot and potato into pieces, and onion into cubes.
2) Heat oil in a pan, fry ① and add Irizake, water, sugar and Ito konnyaku.
3) When the ingredients are cooked, it is ready to serve.
Irizake : water = 1 : 3
bottom of page