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さっぱり肉じゃが/Nikujaga (meat and potatoes)

Serves:

2人前 2 Servings

products:

煎り酒 IRIZAKE

材料 Ingredients

●牛肉………200g


●にんじん……130g


●ジャガイモ……500g


●玉ねぎ……120g


●糸こんにゃく……100g


●煎り酒……200cc


●水……600cc


●砂糖……小さじ4


●Beef…200g

●Carrots…130g

●Potatoes…500g

●Onions…120g

●Ito konnyaku…100g

●Irizake…200cc

●Water…600cc

●Sugar…4 teaspoons

作り方 Preparation

Step ①


牛肉は適当な大きさに切り、にんじん、じゃがいもは乱切り、玉ねぎはくし切りにする。



Step ②


鍋に油を熱し、①を炒めて煎り酒、水、砂糖、糸こんにゃくを入れて煮込む。


Step ③


具材に火が通ったら完成。


煎り酒:水=1:3


◎さっぱりした肉じゃがになります。


1) Cut beef into appropriate size, cut carrot and potato into pieces, and onion into cubes.

2) Heat oil in a pan, fry ① and add Irizake, water, sugar and Ito konnyaku.

3) When the ingredients are cooked, it is ready to serve.

Irizake : water = 1 : 3

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