top of page

キャベツと豚肉の煎り酒炒め/Fried cabbage and pork with Irizake

Serves:

2人前 2 Servings

products:

煎り酒 IRIZAKE

材料 Ingredients

●豚こま肉……200g


●キャベツ……150g


●煎り酒……大さじ2(30g)


●Hashed meat…200g

●Cabbage…150g

●Irizake…2 tablespoons/30g

作り方 Preparation

Step① キャベツは一口大にざく切りにする


Step② フライパンに油を熱し、豚肉を炒める


Step③ 色が変わってきたらキャベツを加える


Step④ キャベツが少ししんなりしてきたら煎り酒を炒め合わせて完成


1) Cut cabbage into bite-sized chunks.

2) Heat oil in a frying pan and fry pork.

3) When the color changes, add cabbage.

4) When cabbage becomes soft, add Irizake and stir-fry.

bottom of page