top of page

材料 Ingredients
●帆立…………5~6個
●赤・黄色パプリカ……適量
●ピーマン………………適量
●煎り酒………大さじ2
●オリーブオイル………小さじ1/2
●黒こしょう……………少々
●Scallops…5~6pieces
●Red and yellow paprica…appropriate amount
●Peppers…appropriate amount
I●rizake…2 tablespoons
●live oil…1/2 tablespoons
●Black pepper…appropriate amount
作り方 Preparation
Step ①
ホタテを薄くスライスし、バットに並べて煎り酒をかけてラップをし、全体にいきわたらせる。
Step ②
パプリカとピーマンは細かくみじん切りにする。
Step ③
①のホタテをお皿に並べ、②の野菜をふりかける。
Step ④
オリーブオイルと黒こしょうをかければ完成。
◎煎り酒には生臭さを取る効果があります。
1) Thinly slice the scallops, cover with roasted sake, wrap and spread all over.
2) Finely chop paprika and green pepper.
3) Arrange the scallops on a plate and sprinkle with the vegetables from (2) above. Finish by drizzling with olive oil and black pepper.
bottom of page