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帆立のカルパッチョ/Scallop Carpaccio

Serves:

2人前 2 Servings

products:

煎り酒 IRIZAKE

材料 Ingredients

●帆立…………5~6個


●赤・黄色パプリカ……適量


●ピーマン………………適量


●煎り酒………大さじ2


●オリーブオイル………小さじ1/2


●黒こしょう……………少々



●Scallops…5~6pieces

●Red and yellow paprica…appropriate amount

●Peppers…appropriate amount

I●rizake…2 tablespoons

●live oil…1/2 tablespoons

●Black pepper…appropriate amount

作り方 Preparation

Step ①


ホタテを薄くスライスし、バットに並べて煎り酒をかけてラップをし、全体にいきわたらせる。



Step ②


パプリカとピーマンは細かくみじん切りにする。



Step ③


①のホタテをお皿に並べ、②の野菜をふりかける。



Step ④


オリーブオイルと黒こしょうをかければ完成。


​◎煎り酒には生臭さを取る効果があります。


1) Thinly slice the scallops, cover with roasted sake, wrap and spread all over.

2) Finely chop paprika and green pepper.

3) Arrange the scallops on a plate and sprinkle with the vegetables from (2) above. Finish by drizzling with olive oil and black pepper.

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