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煎り酒の和風ペペロンチーノ/Japanese style peperoncino with Irizake

Serves:

2人前 2 Servings

products:

煎り酒 IRIZAKE

材料 Ingredients

●パスタ麺……200g


●茹でだこ……80g


●枝豆(冷凍)……60g


●オリーブオイル……大さじ2(36g)


●にんにく……1かけ


●輪切り唐辛子……少々


●煎り酒……60ml


●かいわれ……適量(飾り)


●Pasta…200g

●Boiled octopus…80g

●Edamame…60g

●Olive oil…2 tablespoons/36g

●Garlic…1piece

●Sliced chili peppers…a few

●Irizake…60ml

●Radish sprouts…appropriate amount

作り方 Preparation

Step①


タコは食べやすい大きさに切る。枝豆は塩茹でしておく

ボウルにタコ、枝豆を入れて煎り酒に10分ほど浸して下味をつける


Step②


鍋にたっぷりの湯を沸かし、表示通りにゆでる

フライパンにオリーブオイルをひき、みじん切りにしたにんにくと輪切り唐辛子を加えて香りが出るまで炒める。香りがたってきたら①のタコと枝豆を加える


Step③


湯切りしたパスタ、①の煎り酒を加えたら火を止め全体をよく和える

皿に盛り付けてお好みでかいわれを飾って完成


1) Cut the octopus into bite-size pieces. Boil edamame in salted water. Put octopus and edamame in a bowl and soak in Irizake for 10 minutes to season.

2) Boil plenty of water in a pot and cook the pasta. Heat olive oil in a frying pan, add chopped garlic and sliced red pepper , and saute until fragrant. When fragrant, add the octopus and edamame from 1).

3) Add ① and Irizake to the pasta, turn off the heat and mix well. Finish by arranging the plate with kaikurei.

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