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材料 Ingredients
ぶり・・・・・2切れ
平成醤油・・・・・・・大さじ2(36g)
みりん・・・・・大さじ2(36g)
酒・・・・・大さじ2(30g)
サラダ油・・・・・適量
●Yellowtail - 2 slice
●Heisei - 2 tablespoons (36g)
●Mirin - 2 tablespoons (36g)
●Sake - 2 tablespoons (30g)
●Salad oil - appropriate amount
作り方 Preparation
Step ①
平成醤油、みりん、酒を混ぜ合わせ照り焼きだれを作っておく
Step ②
ぶりをザルに乗せ、湯引きする
Step ③
フライパンに油を入れて中火で熱し、ぶりを入れて両面に焼き色を付ける
Step ④
①の照り焼きだれを加え、たれをぶりにかけながら煮立たせる
Step ⑤
たれにとろみがついてきたら、器に盛りつけて完成
1) Mix Heisei, Mirin and Sake to make Teriyaki sauce.
2) Put the Yellowtail on a colander and parboil.
3) Heat oil in a frying pan over medium heat, add the yellowtail and brown on both sides.
4) Add the teriyaki sauce from (1) and simmer.
5) When the sauce has thickened, serve in a bowl.
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