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材料 Ingredients
きゅうり・・・・50g
ちくわ・・・・2個
かにかま・・・・1本
鰹節・・・・・1袋(4g)
透明醤油でつくった柚子舞うぽん酢・・・・大さじ3(45g)
Cucumber-50g
Chikuwa-2pcs
Kanikamama-1pcs
Dried bonito flakes-1bag (4g)
Clear yuzu ponzu soy sauce-3tbsps (45g)
作り方 Preparation
Step ①
きゅうりを縦に半分に切って、斜めに切る
Step ②
ちくわを斜めに切る
Step ③
ボウルに①、②を入れ、かにかまをほぐして加える
Step ④
かつお節を入れる
Step ⑤
柚子舞うぽん酢を加え和える
1) Cut cucumber in half lengthwise and cut diagonally
2) Cut chikuwa diagonally
3) Put ① and ② in a bowl and add kanikamama (dried fish cake) broken into pieces
4) Add bonito flakes
5) Add clear yuzu ponzu soy sauce and dress
6) Serve on a plate.
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