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材料 Ingredients
マグロ(ブロック)・・・・・200g
透明醤油・・・・・大さじ3(54g)
みりん・・・・・大さじ1(18g)
酒・・・・・大さじ1(15g)
Tuna (block)-200g
Clear soy sauce-3 tbsp (54g)
Mirin-1 tbsp (18g)
Sake-1 tbsp (15g)
作り方 Preparation
Step ①
マグロは一口大のサイコロ状に切る
Step ②
みりんと酒を混ぜてレンジで加熱し、アルコール分を飛ばす。粗熱を取ったら透明醤油を加える。
Step ③
ジップ付きの袋に②と切ったマグロを入れてよく揉み、冷蔵庫で20分~30分置いたら完成。
1) Cut tuna into bite-sized dice.
2) Mix mirin and sake and heat in microwave to remove alcohol. Remove from heat and add clear soy sauce.
3) Put ② and the cut tuna into a zipped bag, rub well, and place in the refrigerator for 20 to 30 minutes.
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