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材料 Ingredients
あさり(殻つき)・・・・300g
酒・・・・・・・・・・・50ml
【A】
水・・・・・・・・・適量
透明醤油・・・・・・大さじ1
みりん・・・・・・・大さじ1
酒・・・・・・・・・大さじ2
砂糖・・・・・・・・小さじ1
Scallions (with shells)-300g
Sake-50ml
【A】
Water-adequate amount
Clear soy sauces-1tbsp
Mirin-1tbsp
Sake-2tbsps
Sugar-1tsp
作り方 Preparation
Step ①
あさりを砂抜き、塩抜きする。塩抜きしたら鍋にあさりと酒を加え、水をかぶるくらいまで入れたら中火にかける。
Step ②
あさりの口が開いたら火を止め身を取り出す。
Step ③
鍋に【A】と②を加え、煮汁がなくなるまで煮たら完成。
1) Remove the sand and salt from the clams.Add sake and enough water to cover the clams and heat over medium heat.
2)When the mouths of the clams open, turn off the heat and remove the meat.
3)Add 【A】 and ② to the pot and simmer until all the liquid is absorbed.
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